Decemberi imanap Szőkefalván

Beküldve: Magamról

Bocsa atya a Szőkefalvai imanapon

(forrás: Fénykirálynője)

“Az engesztelés folyamatos Istenre figyelést követel, de egyben igen sok kegyelmet is leesd. A Szűzanya ígéretei szerint az áldozatos engesztelésünk segítségével tudja a gonoszt megvakítani, térdre kényszeríteni, illetve a tervét megsemmisíteni.”(Jánossy Gábor)

Bocsa atya szerint, az engesztelés és a családfa gyógyítás szorosan összetartoznak. Az lehet csak jó engesztelő, akinek rendben vannak a kapcsolatai családjával és őseivel is ! Az alábbi videóban  láthatjuk, hogyan kell elvégezni  a családfa gyógyítást. Nagyon értékes anyag lehet mindenki számára. Isten fizesse meg József atyának.

Szent Cyprianus azt tanítja, hogy AKI NEM ISMERI EL A BŰNÖS MIVOLTÁT,  vagyis nem hajlandó bűnbánatra, az öndicsőítést csinál, ami lelkének ÖRÖK KÁRHOZATÁT vonja maga után. Aki bűneiért  RENDSZERESEN BOCSÁNATOT KÉR ISTENTŐL, az irgalmasságot és bocsánatot kap. Viszont csak akkor kapunk bocsánatot Istentől bűneinkre , ha az ellenünk vétkezőknek megbocsátunk.(Mt7,2)    És ezt a témát lehetne ragozni  a végtelenségig….

Erre kértük fel Bocsa József atyát, szerzetes-tanárt, templomigazgatót, a váci Szent Anna  Piarista templomban, hogy tartson egy evangéliumi gyógykezelést  a szőkefalvi kegyhelyen. Itt szeretném megköszönni az értékes elmélkedéseit, és szeretettel visszavárjuk Szőkefalvára!    ISTEN FIZESSE MEG!!

Bővebben itt: fenykiralynoje.org