Mit igért Mária..

Írta: Administrator. Beküldve: Önmagunk Szűzanyának szentelése

..azoknak, akik Neki szentelik magukat és ennek a szentelésnek a szellemében élnek?

"Anyai oltalmamat ígérem mindazoknak, akik nekem szentelték magukat...
mindvégig Jézus békéjét fogják élvezni és az én anyai segítségemet."

"A legnehezebb pillanatokban is velem lesztek.
Örökké tartó boldogsággá változtatom szívetek gyötrelmeit.
Jézussal együtt fogok lakozni szívetekben."

"Mindazok, akik rám bízzák magukat, beérkeznek az életszentség kikötőjébe, tanítványaimmá lesznek, és segítenek nekem a világ megmentésében."

 

"Szívetekben felélesztem a szeretetre való képesség kegyelmét, melyet Isten ajándékozott nektek, hogy magának Istennek a szeretetével szeressetek. Szeretetének szétsugárzó központjaivá teszlek titeket. "

"Napról napra Jézus szeretetében vezetlek titeket, és megtanítom, hogyan szolgáljátok Őt hivatásotokban, hogy tanúságot tegyetek az igazságról, feddhetetlenül megőrizve ily módon keresztségeteket."

"Velem maradva nem fogtok többé visszatérni a veszélyes útra."

"Szeplőtelen Szívemnek szentelve magatokat áthatoltok majd a horizonton: segítek, hogy rátaláljatok arra a kegyelemre, melyre én rátaláltam; megosztom veletek az örömöt, mely az Isteni ajándékok teljessége, hogy ti is megtapasztaljátok itt a földön az örök életet. Anyai Szívemben otthonra lel szívetek; egyesítelek a seregeimmel, különösképpen kedvelt gyermekeimnek nevezve titeket." 

"Nagy bizalommal hagyatkozzatok rám, és én a szív tisztaságával ajándékozlak meg titeket, hogy Jézussal találkozhassatok. Távol tartalak titeket a Pokol tüzétől, és nem hagylak el titeket mindaddig, míg a Mennyországba be nem léptek velem! Terjesszétek üzeneteimet minden ember felé: aki nekem szenteli magát, az megtalálja az üdvösséget."

"Én azokban a szívekben maradok, melyek szeretnek engem, és amelyek nekem szentelték magukat. Ahogyan már sok gyermekemet elkísértem Istenhez, úgy kísérlek hozzá titeket is: megígérem nektek, hogy életetek utolsó pillanatában én fogadlak titeket, és elkísérlek, hogy az Atya elfogadjon titeket."

"Megígérem nektek is és mindazoknak, akik követni fognak engem, hogy meglátjátok Jézus Szívének és Mária Szívének diadalát a világban, amikor mindenki rám bízza majd magát, akkor a Jó diadalmaskodni fog az egész földön. A nekem szenteltek seregével én megmentem a világot az ateizmus és az emberi kevélység okozta csapástól."

"Örömmel Szeplőtelen Szívembe fogadom azoknak a szívét, akik nekem ajándékozták magukat. Ti is közreműködtök majd megmentési tervemben. Mellettetek leszek ezekben a nehéz, vészterhes időkben, a világosságra vezetlek titeket, hogy többé el ne vesszetek. Lehetővé tettétek nekem, hogy sokatok szívét szívem rabjává tegyem. A jóság, amit nekem felkínáltatok, mindenki számára az irgalmasság növekedését eredményezi."

A "Neked szenteljük magunkat, Szeretet Királynője" c. könyvben található üzenetek alapján, amelyeket a Szűz Anya Renato Baronnak adott.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!